Intuitia – o abilitate educabila

Intuitie
Intuitie

Ceea ce auzim adesea este ca oamenii intuitivi au o abilitate speciala si unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le avem de invatat este ca intuitia este mai mult decat o abilitate educabila – este o abilitate naturala! Intuitia este un drept din nastere dar pentru a ne bucura de el, trebuie practicata si dezvoltata.

Singurul lucru care sta intre noi si noi – cei care ne folosim intuitia 100% – este rezistenta propriei minti. Eliminand aceasta rezistenta, reusim sa accesam un nivel inalt in luarea deciziilor. Metoda Silva numeste acest proces Trairea Intuitiva – cheia catre succes.

Aceasta intelepciune pe care o putem accesa, intelepciunea interioara – intuitia, reprezinta puterea interioara care ne ghideaza fiecare pas in viata. Putem acum sa renuntam la agonia indeciziilor, la frici si la ingrijorari.

Imaginati-va cum este sa:

  • Avem senzatia puternica a deciziilor corecte si actiunilor potrivite pentru telurile noastre
  • Imbunatatim considerabil capacitatea de absorbtie a informatiilor
  • Simtim ghidarea corecta in ceea ce priveste aspecte importante din viata noastra de familie, cariera sau investitii
  • Facem fata stresului si experimentam o relaxare profunda in starea alfa si theta
  • Accesam Inteligenta Inalta pentru a crea transformari importante in viata noastra

 

Trairea Intuitiva este scopul fiecarui absolvent Silva Life System iar experienta arata ca 97% dintre studentii Silva Intuition System obtin un nivel uluitor de intuitie dupa numai doua zile de training.

Vom parcurge cele doua zile in weekend-ul acesta, dupa care vom relua cursurile in toamna. Pana atunci, va asteptam alaturi de noi, sa va oferiti darul pe care l-ati primit deja la nastere. Gasiti toate informatiile necesare pe pagina: http://drsorinsalajan.ro/cursuri. Detalii si inscrieri pe email: contact@drsorinsalajan.ro sau telefon 0731 346 579

Silva Intuition System este un program puternic, conceput special pentru a ne spori intuitia, pentru a lua deciziile corecte, pentru a ne urma destinul si pasiunile, pentru a ne regasi busola interioara.

Pe baza programarii mentale la nivelul undelor cerebrale Theta, Silva Intuition System actioneaza profund, accesand subconstientul nostru pentru o transformare rapida si eficienta. Toti oamenii se nasc cu perceptii extrasenzoriale innascute, dar pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea uita sa le acceseze.

In ciuda acestei trasaturi umane, intuitia nu ne lasa – pur si simplu ne da semne ca poate fi accesata, ca ne putem trezi. Ceea ce avem nevoie este sa stim exact cum si ce poate fi facut.

Aveti mai jos un material elocvent despre cele mai importante 5 minute pe care le putem folosi zilnic pentru o sanatate mentala optima si o viata implinita. Sa va fie cu folos! Puteti urmari materialul video de mai jos:

In cadrul cursului Silva Intuition System din 11-12 Iulie, vom parcurge cele mai importante tehnici din Metoda Silva – modulul avansat. Ele ne ajuta sa ne imbunatatim abilitatile psihice, astfel incat sa traim o viata minunata. Va asteptam alaturi de noi: contact@drsorinsalajan.ro, telefon 0731 346 579.

Unora le spun pe curand iar celorlalti, o vara minunata!

Dr. Sorin Salajan – Instructor acreditat Metoda Silva


Doresti sa afli cum poti avea o viata sanatoasa si echilibrata?
Suna la numarul de telefon 0722.33.58.18
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here