Harta Succesului

Fiecare dintre noi are propria definitie a succesului. Pentru unii e important sa aiba o afacere profitabila, iar pentru altii – o familie fericita, pentru unii sa invete autovindecarea, iar pentru altii sa detina bunuri de valoare.

Indiferent care este definitia noastra pentru succes este important sa tintim sus, sa visam maret si sa ne stabilim obiective pe care sa le realizam.

In momentul in care stim ce vrem, urmatorul pas firesc este sa manifestam acel lucru. Despre asta este vorba in Metoda Silva, despre manifestare.

Fundamentul metodei este reprezentat de Vizualizarea Creativa si este bine stiut ca ceea ce poti vizualiza, poti materializa. Cand inveti sa accesezi nivele profunde ale mintii folosind tehnicile Silva, simti ca esti imputernicit in drumul spre telurile tale.

Cursurile Silva sunt preponderent practice iar la sfarsitul lor esti total relaxat, cu o minte limpede si total energizat iar aceasta stare este doar inceputul unui nou mod de viata. Ceea ce inveti si continui sa aplici zi de zi este:

  • Cum sa intri cu usurinta in starea de relaxare
  • Cum sa folosesti afirmatiile potrivite care iti asigura imediat schimbarea unei stari nedorite
  • Cum sa-ti accelerezi procesul de vindecare si sa obtii o sanatate optima
  • Cum sa-ti dezvolti intuitia
  • Cum sa folosesti Vizualizarea Creativa pentru a-ti indeplini visele

In ultimii patruzeci de ani, mii de oameni impartasesc faptul ca viata lor s-a schimbat incepand cu un curs Silva si nimic nu mai este la fel ca inainte. Ceea ce de fapt se schimba nu sunt neaparat incercarile prin care acesti oameni trec, ci felul in care ei reactioneaza in fata schimbarii.

Ceea ce inveti in cadrul cursurilor metodei Silva este cum sa-ti folosesti mai mult mintea si sa faci asta intr-un mod special, iar acest lucru este inestimabil.

Iata ce spun o parte dintre cursantii nostri:

“Va multumesc pentru ziua intensa si bogata pe care mi-ati oferit-o Sambata – a fost una dintre zilele Acelea in care am fost – cu adevarat – „prezenta”.

Da, am aplicat “tehnica paharului” si mi-am dorit sa primesc un mesaj, pe care sa-l pot intelege, in legatura cu viata mea in continuare. Si da, am avut surpriza „sa-mi vad viata” intr-o foarte sugestiva alegorie, pentru care sunt adanc recunoscatoare. Va multumesc pentru cat de mult daruiti din resursele dumneavoastra.”

Adriana M.

“Recomand cu caldura sa urmati cursurile Silva Life System si Silva Intuition System sub coordonarea dlui Dr. Sorin Salajan. Veti învăta tehnici benefice pentru a va îmbunătăti starea de bine, a va creste imunitatea, a va controla stresul si a va îmbunătăti multe alte aspecte ale vietii.”

Bianca B.

Programul cursurilor Silva a fost dezvoltat cu scopul principal de a ne reaminti puterile latente cu care toti suntem inzestrati. “A ne reaminti” este sintagma cheie pe care trebuie sa o retinem – pentru ca daca ati intrat in contact cu aceasta informatie, cel mai probabil ati fost atras de ea.

Ultimele cursuri dinaintea vacantei de vara sunt pe 27 – 28 Iunie Silva Life System si pe 11 – 12 Iulie, Silva Intuition System iar detalii despre o sanatate mentala optima prin Metoda Silva gasiti AICI.

Va astept cu drag!

Dr. Sorin Salajan – Instructor acreditat Metoda Silva


Doresti sa afli cum poti avea o viata sanatoasa si echilibrata?
Suna la numarul de telefon 0722.33.58.18
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here