Dialoguri intre Minte si Inima

Cercetatorii in neurostiinte ne arata de ceva vreme deja, faptul ca mintea noastra ne poate ajuta in aceeasi masura in care ne poate aduce deservicii – diferenta o facem numai noi atunci cand constientizam ca avem puterea sa o directionam in mod corect, fara zbatere si fara greutate.

Sanatatea optima presupune o abordare holistica si aceste vremuri par tocmai potrivite pentru a ne directiona atentia catre toate aspectele importante ale fiintei noastre – TRUP – MINTE – SPIRIT.

Unul dintre citatele cele mai elocvente despre controlul mental si puterea imaginatiei este cel in care Neville Goddard spune: “Lumea reala este lumea asa cum o vede imaginatia. Nu faptele, ci produsul imaginatiei ne modeleaza vietile de zi cu zi. Cel cu mintea exacta si literala este cel care traieste într-o lume fictiva. Numai imaginatia poate reface Edenul din care experienta de viata ne-a alungat.”

Despre control mental, imaginatie, controlul stresului, gandirea pozitiva, vindecarea naturala, controlul obisnuintelor, accelerarea invatarii, cresterea creativitatii, realizarea performantei, vizualizarea creativa, dezvoltarea intuitiei si alte subiecte similare am discutat si in emisiunea Dialoguri intre Minte si Inima, la 6TV:

Pana la urmatoarea noastra intalnire din 19 – 20 Septembrie, la Cursul Silva Life System, va doresc ceea ce facem deja cu Metoda Silva in fiecare zi: Din ce in ce mai bine!

Beneficiile Cursului Silva Life System sunt reprezentate de o Sanatate mentala optima pe termen lung, Tehnici de reprogramare mentala, Echilibrarea energiei personale, Eliberarea tiparelor nedorite, Metode de rezolvare a conflictelor interioare.

Va astept cu drag,
Dr. Sorin Salajan – Instructor acreditat Metoda Silva


Doresti sa afli cum poti avea o viata sanatoasa si echilibrata?
Suna la numarul de telefon 0722.33.58.18
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here